0
Din Kurv
0

Messe i Gigantium.

I weekenden har jeg været på messe i Gigantium i Aalborg for første gang, med de skønneste messe naboer.

Der har været rigtig mange forberedelser op til dette, fordi jeg jo har ændret kurs i virksomheden. Fra at hedde DenLilleKeramiker, er det blevet til Christine Thuesen og med et helt nyt udtryk.

Grunden til dette var, at jeg syntes der lå lidt begrænsninger i den gamle navn.

Omvæltningen har indbæret både ændringer på de socialemedier, ny hjemmeside, profilbrochure, visitkort, fotografering osv, og oveni har jeg også forsøgt, at strukturere mit sortiment så det bliver mere fast og ens i mål, former og farver og have det nogenlunde klar til messen så jeg kunne præsentere alt det nye.

Processen op til messen har været fantastisk. Jeg har fået et samarbejde med nogle virkelig dygtige mennesker, som har hjulpet mig så godt igennem denne virksomheds ændring, men det var godt nok også en positiv oplevelse, at stå på messen med fantastiske mennesker og nye muligheder.

At arbejde som keramiker kan være en ensom færd, man har ikke kollegaer og sparringpartnere til at vende tingene med. Alle ens designs er noget man selv går og tumler med og så er det altså dejligt, at det bliver taget godt imod. 

Nu skal der i den nærmeste fremtid mere styr på sortimentet i de forskellige serier. Jeg kører i tre forskellige serier, som hver især har sit eget udtryk.

Jeg har valgt udelukkende at fremvise produkterne i Fosdalen, som er et skønt natur område her oppe i Nordjylland. Placeringen i boligen er op til jer. Derud over syntes jeg  keramikken passer så smuk ind i naturen.  

Og naturen fik jeg også bragt med ind i udstillingen så sammenhængen blev bevaret. 

Tak for en dejlig weekend. Den kunne godt gentages en anden gang.

  • Christine

 

 

Skriv et svar