0
Din Kurv
0

"Jeg arbejder bedst når jeg får lov at udvikle mig og skabe nyt. Jeg keder mig hurtigt i gentagelser så mange af mine produkter er også unika."

OM CHRISTINE THUESEN

Hos Christine gøres der en dyd ud af at færdes i et univers hvor keramikken får lov at rumme det perfekte uperfekte udtryk. Det er vigtigt at der er plads til leg og nye ideer.Hendes arbejde handler om kærligheden for at skabe smukke ting og en fascination af leret.
Et mate
riale som jo i bund og grund bare er en jordtype, – men så unik og varierende, og som ved at blive bearbejdet i hænderne og brændt, kan blive til smukke genstande.

De keramiske teknikker spænder bredt. Der både drejes og støbes og modeleres og der lægges stor vægt på kvaliteten. Der tænkes nøje over udtrykket i produkterne og der tages højde for form, farve og kontraster så alt lander på et smukt æstetisk niveau. Christines keramik har et feminint og let og meget nordisk udtryk. Hun inspireres af de nordjyske omgivelser hvor hun bor, og især havet. Hendes SailorSerie emmer af den maritime stemning, men med et moderne touch. Enkelt og organiske former.

I 2018 deltog Christine i tv-programmet “Keramikkamp”  på Tv2. En lærerig proces, der gav afsæt til der hvor hun er i dag. Christine åbnede butik i Maj 2019 og har levet af sit håndværk lige siden. I programmet blev hun “Ugens keramiker” på hendes innovative lysestage kombineret med vase. En stage på fire ben med fire huller til enten lys eller blomster, da den kan indeholde vand, og som kan kombineres som sæt af en stor og en lille. Deraf navnet “Kombistagen”